Talent Menadžment

Biznis strategija bilo koje organizacije efektivna je samo onliko koliko su zaposleni u organizaciji spremni da je sprovedu. Zato je važno da organizacije imaju uvid u svoje zaposlene, njihove jake strane i razvojne potrebe.

Mobilnost Talenata

Interna mobilnost talenata pozitivno utiče na spremnost organizacije da odgovori na promene u okruženju koristeći uvide u jedinstvene specifične sposobnosti i iskustvo zaposlenih koji u njoj već rade i samim tim i razumeju organizacioni kontekst. SHL rešenje Mobilize za internu mobilnost talenata omogućava organizacijama da steknu potrebne uvide u svoju radnu snagu i pomoću objektivnih informacija donesu strateške talent menadžment odluke.

Saznaj više

Revizija Talenata

Za efektivno sprovođenje vaše strategije potrebno je da znate da imate odgovarajuće talente koji mogu da je sprovedu. Revizija talenata kroz procenu u odnosu na vaše željene poslovne ishode pomaže vam u tome da identifikujete jake strane i mesta gde postoji potreba za razvojem. SHL psihometrijska rešenja su objektivna, fer i pružaju pozitivno iskustvo kandidata, a dostupna su sa jedne jedinstvene Talent Central Platforme.

Saznaj više
assessing_and_developing_your_workforce_psyconsulting_shl_partner_1

Razvoj Talenata

SHL pristup razvoju talenata polazi od jedinstvenog konteksta svake organizacije – izazova sa kojima se ona suočava, željenih poslovnih ishoda i ciljeva. Na taj način, kroz objektivne, psihometrijske procene u okviru jedne platforme, dajemo vam podršku da donesete targetirane talent menadžment odluke bilo da je vaš cilj uvid u generalnu razvijenost kompetencija ključnih za vaš biznis, digitalna spremnost zaposlenih, snaga prodajnih timova, kapacitet za rad od kuće ili identifikovanje i razvoj lidera.

Saznaj više