Rešenja za masovno zapošljavanje

Naša rešenja za masovno zapošljavanje kombinuju pozitivno iskustvo kandidata, najsavremeniju tehnologiju, svetski priznatu uslugu i nepristrasnu nauku kako bi identifikovala potencijal vaših zaposlenih.

Naša rešenja

Sva naša rešenja nalaze se na Talent Central platformi i mogu se koristiti odvojeno ili jedni sa drugima.

Job Focused Assessments

Izmerite kompetencije najrelevantnije za određene pozicije sa našim gotovim rešenjima za ključne pozicije ili napravljenim posebno po vašoj potrebi. 

Pročitajte više.

Procena veština

Procenite veštine kandidata za različite industrije kao što su IT, HR, Finansije, Prodaja i druge. 

Pročitajte više.  

Video intervjuisanje

Naša platforma za video intervjuisanje je mnogo više od konferencijskog poziva – dizajnirana je tako da prevaziđe izazove koje proces selekcije na daljinu nameće. Naša on-demand rešenja omogućavaju brz skrining velikog broja kandidata, a live intervjui omogućavaju prijatno iskustvo procene odabranih kandidata. 

Pročitajte više.

Pored ovih rešenja SHL tim stručnjaka dizajnirao je i rešenja specifično za pozicije u Maloprodajnoj industriji i Kontakt centrima.  

Rešenja za kontakt centre 

Identifikujte kompetentne agente za rad u kontakt centru koji su kvalifikovani za rad na daljinu i koji će pružiti podršku vašim kupcima i istovremeno ostaviti pozitivan utisak o vašem brendu. 

Naše rešenje za kontakt centre uključuje:

  • Simulaciju Kontakt centra
  • Test znanja stranog jezika pomoću AI tehnologije
  • Realistic Job Preview
  • Video intervjue

Rešenja za maloprodajnu industriju 

Procenite kandidate na objektivan i fer način u odnosu na veštine koje su ključne za rad u maloprodaji, čak i u vreme turbulentnih promena kao što je to slučaj sa pandemijom, koja je ponašanje kupaca promenila zauvek.  

Naše rešenje za kontakt centar uključuje: 

  • Job Focused Assessment
  • Test situacionog rezonovanja za prodajnu industriju
  • Video intervjue
Pozitivno iskustvo kandidata  

Omogućite brendirano, interaktivno iskustvo selekcije koje na pravi način i realno predstavlja buduću radnu ulogu kandidata kao i organizacionu kulturu.  

Identifikovanje najboljih kandidata

Zaposlite najbolje kandidate tako što ćete identifikovati talente koji se najviše uklapaju u određenu ulogu i organizacionu kulturu pomoću akcionih uvida u kandidate koje omogućavaju naši prediktivni, provereni alati zasnovani na nauci.    

Personalizovani feedback 

Prvi na tržištu personalizovani video feedback za svakog kandidata koji će osigurati pozitivno iskustvo bez obzira da li ste ih zaposlili ili ne time što stavlja kandidata na prvo mesto čak i onda kada je u proces selekcije uključen veliki broj kandidata.   

Integracija

Naša rešenja nalaze se na jedinstvenoj platformi (Talent Central) koja omogućava trenutnu integraciju sa preko 80 ATS softvera dostupnih na tržištu što čini implementaciju rezultata jednostavnom i skraćuje proces selekcije.