O nama

Mi smo konsultantska kuća iz domena poslovne psihologije i regionalni smo predstavnik SHL kompanije na našem tržištu. SHL kao globalni lider iz oblasti talent menadžmenta i psihometrijskih rešenja, posluje u više od 50 država, primenjuje svoju metodologiju u više od 150 država širom sveta i na više od 30 različitih jezika. SHL portfolio obuhvata FTSE 100 korporacije, Fortune 500 kompanije kao i mnoga mala i srednja preduzeća širom sveta.

U svakoj sekundi 2021. procenjen je
bar jedan kandidat

U Srbiji, SHL posluje od 2015. godine, a od novembra 2020. smo postali samostalna kompanija i zvanični SHL predstavnik pod nazivom PsyConsulting. Naš cilj je ne samo da uz aktivnu primenu SHL metodologije identifikujemo vaše zaposlene sa potencijalom i omogućimo njihov razvoj u lidere, već i da daljim razvojem ekspertize i primene psihologije u radnom okruženju dodatno osnažimo i unapredimo domaći HR sektor.

Kako možemo da sarađujemo?

Pažljivo kombinujemo moćnu AI tehnologiju, prediktivnu analitiku i psihometrijsku analizu kako bismo omogućili kompanijama da na najbolji mogući način privuku, razvijaju i unapređuju najvažniji resurs – svoje zaposlene.

Bilo da planirate sveobuhvatnu procenu postojećih HR procesa vaše kompanije ili imate u vidu specifičan projekat vezan za razvoj talenata i lidera – naši posvećeni konsultatni, psiholozi i licencirani eksperti će vam pružiti svu potrebnu podršku u stvaranju i primeni agilnog rešenja i dugoročne strategije za sve HR izazove.

Naš Tim

PhD Andrei Ion

Country Cluster Lead
SHL Romania, Serbia, Bulgaria, Slovakia and The Czech Republic
SIOP – International Affairs Committee

MSc Kristina Jevtić

Business Psychologist
Managing Director

MA Alexandra Olteanu

Consultancy Projects Lead
SHL Romania, Serbia, Slovakia and The Czech Republic


Mirjana Tomić

I/O Psychology Consultant

SHL Činjenice

SHL tim čine vodeći eksperti iz oblasti poslovne psihologije

SHL testovi su koncipirali iskusni O/B psiholozi i naučnici. Koristimo više od 45 biliona podataka, naprednu metodologiju i analitiku prilikom kreiranja naših proizvoda.

Koristimo naučno dokazane metode

Umesto oslanjanja na intuiciju, naš razvojni tim naučnim metodama testira SHL proizvode tako da imamo empirijski potvrđene indikatore performansi.

Preko 40 godina iskustva u istraživanju i inoviranju

Već decenijma kontinuirano razvijamo, testiramo i unapređujemo našu metodologiju što nas čini pouzdanim partnerom u ovoj industriji.

Naša rešenja su prilagođena vašim potrebama

Imamo personalizovan pristup u kreiranju rešenja za sve vaše zahteve, a naši alati za procenu dizajnirani su tako da vam omoguće da donesete prave Talent Menadžment odluke.

Stalno razvijamo nove napredne tehnologije

Naša tehologija se lako integriše sa platformama koje koristite, što značajno smanjuje troškove instaliranja i kandidatima pruža bolje iskustvo tokom procesa selekcije.

Vrednost dokazana konstantnom upotrebom

30 miliona testova se svake godine primeni u 150 država širom sveta.