Rešenja za Tech industriju

Kao jedna od najbrže rastućih industrija na svetu, utrka za top talentima u IT-u predstavlja glavni izazov u procesu selekcije i regrutacije, kao i njihovo zadržavanje unutar kompanije.  

 

Izazov Tech industrije

Kako se izboriti sa ogromnom potražnjom u IT industriji? Rešenje je u pružanju upečatljivog iskustva kandidatima tokom procesa selekcije. Kako se stalno pojavljuju nove tehnologije i IT svet se stalno menja evoluira, više nije dovoljno tragati za izvanrednim tehničkim veštinama kod kandidata, već je potrebno izdvojiti one koji pokazuju agilnost i određene netehničke veštine.  

SHL metodologija koristi AI prediktivnu tehnologiju koja ne procenjuje samo kvalitet koda, već i njegovu logičku korektnost kako biste mogli bolje da razumete način razmišljanja kandidata. Pomenuta tehnologija vam može pružati podršku u selekciji i proceni talenata u IT-u.

0%

kandidata iz IT industrije tokom procesa selekcije ima dve ili više ponude na razmatranju

Procena tehničkih sposobnosti

Povećajte efikasnost tehničke procene pomoću pristupačnog iskustva u realnom vremenu i uštedite vreme menadžerima tako da lakše mogu da strukturišu komplikovane procese selekcije u IT-u, dok istovremeno pružate pozitivno iskustvo kandidatima sa SHL alatima za procenu tehničkih veština u mobilnoj industriji, front end, back end, data science i mnogim drugim oblastima.

Pročitajte više.

Video Intervjui sa Programiranjem

Uvećajte sebi šanse za pronalazak top talenata tako što ćete proširiti svoj tehnički opseg, bez kompromitovanja kvaliteta koda sa SHL rešenjima.

Smart Intervju sa AI Scoring sistemom gde možete dosledno da procenjujte hiljade kandidata za nekoliko minuta, uz mogućnost uvođenja tehničkih intervjua na zahtev ili Smart Interview Live video intervju sa kandidatom u realnom vremenu sa programiranjem u 50+ programerskih jezika.

Pročitajte više.

Simulacije programiranja

Dosledno brže pregledajte kandidate i smanjite ukupno vreme za zapošljavanje pomoću našeg rešenja.

Naše procene veštine programiranja su automatizovane od strane AI tehnologije, standardizovane i dostupne za više tehničkih uloga, od DevOps-a i front-end dizajnera do data science, full stack i još mnogo toga.

Pročitajte više.