Rešenje za menadžere

Kao najbitniji faktor uspešnog poslovanja vaše kompanije su menadžeri. Na njih treba gledati kao na ličnosti koje motivišu ljude, znaju kako da osmisle i implementiraju strategiju u akcione korake i znaju da prepoznaju sposobnosti i kompetencije ključne za to da se kandidat uklopi u organizaciju, ne samo u tim.   

 

Procena Menadžera

Pojedinci koji poseduju kompetencije i veštine da budu izuzetni menadžeri na mnogo načina doprinose organizacijama. Ne samo što su istraživanja pokazala da uspešni menadžeri mogu da podignu performans organizacije i do 26% , već su neuspešni menadžeri jedan od glavnih razloga zbog kojih zaposleni napuštaju organizaciju.

SHL istraživanjem utvrđeno je da 82% organizacija ne uspe da implementira uspešan program zapošljavanja i zadržavanja uspešnih menadžera. Mi zato savetujemo da selekciji menadžera pristupite kroz sledeće korake:

  • Odredite standarde uspeha za svoje menadžere od početka
  • Proaktivno identifikujte talente u vašoj kompaniji
  • Pojednostavite izbor pomoću doslednih psihometrijskih rešenja zasnovanih na nauci
  • Oduševite kandidate pružanjem pozitivnog iskustva i davanjem vrednosti 

SHL tehnologija pruža interaktivno putovanje kandidatima kroz proces selekcije i omogućava vredne povratne informacije. Naša Talent Central Platforma koja predstavlja jedinstvenu bazu u kojoj se nalaze svi psihometrijski alati jednostavna je za korišćenje, i, kao i naše procene, ima korisnika na prvom mestu, a osim toga se integriše sa svim vodećim ATS softverima.

Virtuelni centri za procenu

Kandidati su više od njihovog CV-a. Dovedite ih u okruženje koje će testirati njihove sposobnosti rasuđivanja i stil upravljanja različitim tehnikama i tako osigurajte visok stepen prediktivnosti budućeg radnog učinka.

Pročitajte više.

Procena ličnosti – OPQ32

Procenite preferirani stil ponašanja vaših zasposlenih, njihove jake strane i oblasti za razvoj, kako biste predvideli njihov uspeh u specifičnim ulogama. 

Pročitajte više.

Video intervjuisanje – on demand i uživo

Naša platforma za video intervjuisanje je mnogo više od konferencijskog poziva – dizajnirana je tako da prevaziđe izazove koje proces selekcije na daljinu nameće. Naša on-demand rešenja omogućavaju brz skrining velikog broja kandidata, a live intervjui pružaju prijatno iskustvo procene odabranih kandidata. 

Pročitajte više.

Test situacionog rezonovanja za menadžere

Procenite one menadžere koji imaju potrebne ključne kompetencije i veštine da se suoče sa organizacionim izazovima i upravljaju talentima tako da poboljšaju performans vaše organizacije.

Pročitajte više.