SHL Portfolio psihometrijskih procena

SHL procene ličnosti, sposobnosti i veština usklađene su sa poslovnim ishodima i dizajnirane na osnovu dugogodišnjeg istraživanja, a stalno ih usavršavamo tako da budu u skladu sa najnovijim biznis potrebama i najsavremenijom tehnologijom.

Procene ličnosti i motivacije

Polazeći od konteksta radne uloge i ključnih kompetencija koje ona podrazumeva procena ličnosti i motivacije omogućava vam da bolje razumete kandidate i identifikujete one koji se najbolje uklapaju u određenu poziciju.

Saznaj više

Procene kognitivnih sposobnosti

Procena kognitivnih sposobnosti pruža informacije o potencijalu kandidata da uči i prilagođava se na novoj poziciji. Zato je naš Verify portfolio testova pogodan za sve pozicije i hijerarhijske nivoe.

Saznaj više

Testovi veština i simulacije

SHL testovi veština daju kandidatima mogućnost da pokažu svoje veštine, a istovremeno pružaju pozitivno, interaktivno i moderno iskustvo, dok vašem timu za selekciju pružaju objektivne i merljive podatke, koji će im pomoći u donošenju prave odluke.

Saznaj više

Situaciono rezonovanje

Testovi situacionog rezonovanja ispituju kritičko razmišljanje i donošenje odluka kandidata u vezi sa tipičnim poslovnim situacijama za određenu poziciju. Posebno su pogodni za skrining kandidata.

Saznaj više

Job Focused Procene

Job Focused Procene talenata su osmišljene tako da su pogodne za različite industrije, radne uloge i hijerarhijske nivoe za ključne pozicije u oblasti Workplace Safety and Industrial, Contact Center, Service & Entry i Professional, Sales & Managerial.    

Saznaj više