Video Intervjui

Naš izbor proizvoda za video intervjuisanje daje vam mogućnost da brzo izvršite skrining velikog broja kandidata ili im pružite iskustvo video intervjua uživo kakvo do sada nisu imali pomoću platforme dizajnirane posebno za video intervjuisanje.  

SHL rešenja za video intervjuisanje:

Omogućavaju odgovaranje na promene

Organizacijama je potreban intuitivan i proveren alat za video intervjuisanje – od početka pandemije 50% regrutera prijavilo je da im je teško da identifikuju prave kandidate jer nemaju adekvatnu i pouzdanu tehnologiju, a broj prijava je porastao. 

Pružaju pozitivno iskustvo kandidatima

Naša platforma za video intervjuisanje nudi mnogo više od konferencijskog poziva. Ona omogućva brži proces selekcije i end-to-end iskustvo koje je oduševilo 89% kandidata.  

Inovativna su

Naša rešenja koriste najmoderniju tehnologiju i specijalno su dizajnirana za video intervjuisanje sa ugrađenom bazom proverenih pitanja zasnovanih na naučno dokazanoj najboljoj praksi, sa mogućnošću dodavanja vaših pitanja.  

Predstavljaju brzo i efikasno rešenje za kandidate i organizacije

Tradicionalan proces skrininga kandidata je ograničen i oduzima vreme i ostale potrebne resurse. Smart Interview on Demand omogućava kandidatima da se predstave i odgovore na vaša pitanja kad god i gde god im odgovara, dok regruterima daje alat za procenjivanje velikog broja kandidata u kratkom vremenskom roku.  

Smart Interview on Demand

Iskustvo video intervjuisanja u kojem kandidati snimaju odgovore na vaša prethodno selektovana pitanja zasnovana na kompetencijama. Kanidati snimaju odgovore kada i gde njima odgovara, dok vaš tim dobija mogućnost da izvrši skrining na mnogo brži i inovativniji način, pregledajući veliku količinu prijava u kratkom vremenskom roku. Snimci odgovora se mogu deliti između članova tima, što čini saradnju jednostavnijom, a odluku još bržom.  

Smart Interview on Demand with AI Scoring

Rešenje koje ima iste mogućnosti kao i Smart Interview on Demand sa dodatom funkcijom korišćenja AI tehnologije za procenjivanje. Naša fer i proverena AI tehnologija može dalje ubrzati i automatizovati proces regrutacije.   

Smart Interview Live

Izabrane kandidate oduševite rešenjem za video intervjuisanje uživo – interaktivnim, imersivnim video intervjuom na brendiranoj platfomi dizajniranoj upravo za intervjuisanje, što je čini najboljim rešenjem za selekciju na daljinu. Kandidate možete proceniti kroz 1-2-1, grupne ili panel intervjue, a na raspolaganju vam je unapred osmišljena baza pitanja zasnovanih na kompetencijama, sa mogućnošću dodavanja vaših, instant deljenje fajlova, čet funkcija i procenjivanje kandidata kroz unapred definisane parametre.    

Smart Interview Live Coding

Intervju uživo dizajniran kao rešenje za zapošljavanje IT kadrova predstavlja poboljšano iskustva tehničkih intervjua u virtuelnom okruženju sa mogućnošću procenjivanja veština developera u preko 50 programskih jezika. Osim toga što omogućava interakciju sa kandidatom u realnom vremenu, saradnju preko whiteboard funkcije i četa, procenjivač može da hvata beleške koje se čuvaju direktno u zapisu videa, kako bi posle mogle da služe kao reference, a snimak intervjua takođe ostaje na raspolaganju posle završetka sastanka.