Razvoj Talenata

Identifikujte razvojne oblasti kod vaših zaposlenih i donesite informisane i targetirane odluke o njihovom razvoju, tako da možete da budete sigurni da njihove jedinstvene veštine i sposobnosti na najbolji način doprinose poslovnoj strategiji organizacije.   

Za 0%

pozicija u naredne dve do tri godine biće potrebna nova znanja i veštine

0%

senior lidera misli da njihovi timovi nemaju zaposlene koji mogu da budu lideri budućnosti

Dinamično biznis okruženje koje zahvataju konstantne promene podrazumeva neprekidan razvoj zaposlenih kako bi se ostvarili organizacioni ciljevi. Istraživanja su pokazala da će za 90% trenutnih pozicija u naredne 2 do 3 godine biti potrebna nova znanja i veštine. Na organizacijama je da identifikuju ove veštine i omoguće svojim zaposlenima da ih razviju. Kontinuiranim razvojem organizacije doprinose:  

Povećanju performansa

Organizacije i zaposleni moraju da budu u konstantnom razvoju ukoliko žele da ostanu kompetitivni. Identifikovanjem znanja, veština i sposobnosti koji će biti relevantni za određene pozicije u budućnosti i razvoj kadrova u skladu sa time povećaće performans. 

Diverzitetu radne snage

SHL procena talenata je uvek objektivna i fer u odnosu na kandidate, što znači povećan diverzitet u okviru vaših timova, ali pre svega osigurava donošenje pravih talent menadžment odluka, koje se staraju za to da je prava osoba na pravoj poziciji.  

Efikasnosti

Omogućite zaposlenima da imaju aktivnu ulogu u sopstvenom razvoju pomoću objektivnih, personalizovanih izveštaja koji im daju uvid u oblasti u kojima im je potreban razvoj, kao i akcione savete o tome kako da ih razviju.  

Ekspertsko konsultantsko znanje za sve vaše razvojne potrebe

SHL se bavi razvojem iz različitih perspektiva. Naša rešenja mogu se koristiti odvojeno ili jedna sa drugima za što optimalnije rezultate, a u zavisnosti od potreba naših klijenata. 

Bez obzira na to sa kakvim razvojnim izazovima se suočavate, naš tim konsultanata radiće sa vama na razumevanju vaših potreba i dizajniranju rešenja koja će podržati vaše strateške ciljeve kroz objektivnu procenu talenata i mogućnost personalizovanog feedback-a za pojedince ili grupe.  

Kako donositi targetirane odluke o razvoju talenata?

SHL pristup razvoju talenata polazi od razumevanja organizacionog konteksta i izazova sa kojima se kompanija suočava. Na osnovu ovih informacija naši konsultanti i poslovni psiholozi pomoći će vam da nađete rešenje koje savršeno odgovara vašem jedinstvenom kontekstu bilo da je vaš cilj uvid u generalnu razvijenost kompetencija ključnih za vaš biznis, digitalna spremnost zaposlenih, snaga prodajnih timova, kapacitet za rad od kuće ili identifikovanje i razvoj lidera.

Pomoću jedne jedinstvene platforme možete da identifikujete potrebe za razvojem dok istovremeno interno osnažujete vaše timove koji se bave razvojem zaposlenih pružajući im objektivne, jasne i vizuelno predstavljene podatke o talentima u realnom vremenu. Na ovaj način takođe omogućavate zaposlenima da sami spoznaju svoje jake strane i uvide oblasti u kojima im je potreban razvoj, a istovremeno ćete osigurati dugoročnu održivost i agilnost kroz regrupisanje i relokaciju internih talenata.